Toiminta

Bridge-55:n tarkoituksena on edistää bridgen pelaamista, levittää lajin harrastusta ja lisätä jäsentensä bridgetaitoja sekä toimia yhdyssiteenä bridgeä harrastavien henkilöiden ja toisten bridgeen liittyvien yhdistysten välillä.

Järjestämme säännöllistä pelitoimintaa. Aktivoimme kerhopelaajia osallistumaan Helsinki-Uudenmaan SM-kisan piirikarsintoihin tukemalla heitä taloudellisesti.  Yhdistys tukee mahdollisuuksien mukaan myös jäseniään kansainvälisiin arvokisoihin osallistumisessa.

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään huhtikuussa. Kerhomme järjestää kaksi kertaa vuodessa suuren suosion saaneen bridgeristeilyn keväisin Tallinnaan ja syksyisin Tukholmaan.

Jäsenistölle tiedotetaan kerhon nettisivuilla, sähköpostitse ja kerhon ilmoitustaululla.

B55:llä ja SBL:llä on rekisteriseloste, koskien kilpailutuloksia, mestaripisteitä ja henkilötietojen käsittelyä. Lue seloste.

Ohjelma vuodelle 2019

Keskiviikkoisin pelit alkavat kello 18:00 ja pelimaksu on 7 euroa. Joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona pelataan IMP-parikilpailu ja joka kuukauden toisena keskiviikkona Starttiliigaa (tasoituksellinen kerhokilpailu), muina keskiviikkoina pelataan normaali parikilpailu. Lisäksi pelataan seuraavat kilpailut:

17.11

sunnuntai

Ladies Bridge

8.12

sunnuntai

Ladies Bridge

11.12

keskiviikko

Starttiliiga

13.12perjantaiHelsingin kerhojen yhteinen joulujuhla

18.12

keskiviikko

MP-mixed parikilpailu ja sivuparikilpailu

 

 

 

 

Pelaamaan maailmalle?

Bridge-kisat maailmalla voi olla innostava kokemus. Ulkomaisten kisojen ilmoitukset löydät täältä. Kerhomme pelaajien bridge seikkaluista voit lukea alta.

Leena Bützow kirjoittelee kokemuksiaan Madeiran kisassa marraskuussa 2019.