Pelit ja tulokset

Pelaamme keskiviikkoisin Bridge Areenalla Helsingin Pitäjänmäessä, osoitteessa Hiomotie 10. Joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona pelataan IMP-parikilpailu, muina keskiviikkoina normaali parikilpailu.

Pelit alkavat kello 17:30 ja päättyvät noin kello 21:00.

Pelimaksu on 8 euroa (7.9. 2022 alkaen) aikuisilta ja 0 euroa junioreilta (ikäraja 25 v).

Kerhoiltapalkintojen lisäksi jaamme erikoispalkinnot syys- ja kevätkauden kausikilpailujen voittajille. 

Kilpailunjohtajana peli-illoissa toimii kerhomestarimme Anni Mäkelä +358 50 5741678 Kun olet etukäteen yhteydessä kerhomestariimme, pystyy hän useimmiten järjestämään sinulle sopivan partnerin.

Kilpailumuodot

1. Parikilpailu

Parikilpailua pelaamme joka keskiviikko. Systeemirajoituksia ei ole. Useimmat parit pelaavat joko Standardia tai Modernia standardia.  Pelaamme valmiiksi tehdyillä jaoilla, jolloin pelaajat saavat mukaansa jakomonisteet tarkempaa analysointia ja itseopiskelua varten. Peli-illan tulokset saadaan välittömästi pelien päätyttyä.

2. IMP-parikilpailu

Kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona pelataan IMP-parikilpailu.

3. Ladies´ Bridge

4. Starttiliiga (ollut tauolla)

B55 järjestää talvikauden aikana starttiliigan kannustaaksemme vähemmän pelanneita mukaan kerhoiltoihimme. Starttiliigassa pelataan kuukausittain tasoituksellisia osakilpailuja. Liigan pelit ovat osa kerhopelejä ja samalla pelataan myös tavallinen parikilpailu.Starttiliigan pelipäivät ovat joka kuukauden toinen keskiviikko.

Tasoitukset tuodaan suoraan prosenttihyvityksinä tuloksiin. Oman tasoituksensa voi tarkistaa SBL:n mestaripistelistalta. Kummankin pelaajan tasoituksesta lasketaan keskiarvo ja näin saadaan parin tasoitus. Jos parilla on täydet tasoitukset, niin pari saa 17 prosenttiyksikköä paremman tuloksen kuin pari, jolla ei ole ollenkaan tasoituksia. Täysillä tasoituksilla oleva pari voittaa 50 prosentin tuloksella parin, jolla ei ole tasoituksia ja joka on pelannut 66 prosentin tuloksen. Pari 10 prosentin tasoituksella voittaa 50 prosentin tuloksella parin, jolla ei ole tasoituksia ja joka on pelannut 59 prosentin tuloksen. Kenellä tahansa, niin mestari- kuin kerhopelaajalla, on mahdollisuus voittaa.

5. Henkilökohtainen kilpailu

Henkilökohtaista kilpailua pelaamme erityistapahtumissa, kuten esimerkiksi kevätkauden päättäjäisissä.

Rekisteriseloste koskien kilpailutuloksia ja mestaripisteitä

EU:n tietosuojauudistuksen (GDPR) myötä kilpailutulosten ja mestaripisteiden osalta B-55:llä ja SBL:lla on oltava pelaajille nähtävissä ilmoitus siitä, että osallistuminen kilpailuun muodostaa sopimuksen pelaajan ja yhdistyksen välillä. Lue seloste.