Pelit ja tulokset

Pelaamme keskiviikkoisin Bridge Areenalla Helsingin Pitäjänmäessä, osoitteessa Hiomotie 10. Joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona pelataan IMP-parikilpailu, muina keskiviikkoina normaali parikilpailu.

Pelit alkavat kello 18:00 ja päättyvät noin kello 22:00.

Pelimaksu on 7 euroa aikuisilta ja 0 euroa junioreilta (ikäraja 25 v).

Kerhoiltapalkintojen lisäksi jaamme erikoispalkinnot syys- ja kevätkauden kausikilpailujen voittajille. Palkitsemme myös kuukauden parhaan pelaajan sekä kuukauden parhaan alle 10 mestaripisteen pelaajan.

Kilpailunjohtajana peli-illoissa toimii kerhomestarimme Kauko Koistinen. Kun olet etukäteen yhteydessä kerhomestariimme, pystyy hän useimmiten järjestämään sinulle sopivan partnerin.

Kilpailumuodot

1. Parikilpailu

Parikilpailua pelaamme joka keskiviikko. Systeemirajoituksia ei ole. Useimmat parit pelaavat joko Standardia tai Modernia standardia.  Pelaamme valmiiksi tehdyillä jaoilla, jolloin pelaajat saavat mukaansa jakomonisteet tarkempaa analysointia ja itseopiskelua varten. Peli-illan tulokset saadaan välittömästi pelien päätyttyä.

2. IMP-parikilpailu

Kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona pelataan IMP-parikilpailu.

3. Ladies´ Bridge

4. Henkilökohtainen kilpailu

Henkilökohtaista kilpailua pelaamme erityistapahtumissa, kuten esimerkiksi kevätkauden päättäjäisissä.

Rekisteriseloste koskien kilpailutuloksia ja mestaripisteitä

EU:n tietosuojauudistuksen (GDPR) myötä kilpailutulosten ja mestaripisteiden osalta B-55:llä ja SBL:lla on oltava pelaajille nähtävissä ilmoitus siitä, että osallistuminen kilpailuun muodostaa sopimuksen pelaajan ja yhdistyksen välillä. Lue seloste.

EU:n tietosuojauudistuksen (GDPR) myötä Kilpailutulosten ja mestaripisteiden osalta B-55:llä ja SBL:lla on oltava pelaajille nähtävissä ilmoitus siitä, että osallistuminen kilpailuun muodostaa sopimuksen pelaajan ja yhdistyksen välillä. Lue