Ajankohtaista

VUOSIKOKOUSKUTSU (11.5.2022)
Bridge-55 ry:n vuosikokous pidetään keskiviikkona 25.5.2022 kello 16.30 etä- ja läsnäolokokouksena. Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä muut mahdolliset asiat. Laki väliaikaisesta poikkeamisesta yhdistyslaista vahvistettiin 30.4.2020 koronaepidemian leviämisen rajoittamiseksi. Laissa säädettiin muun muassa seuraavat poikkeukset yhdistyslakiin pandemian takia: • Yhdistyksen hallituksen päätöksellä etäosallistumien yhdistyksen kokoukseen on mahdollista, vaikka etäosallistumismahdollisuutta ei ole mainittu säännöissä ja vaikka yhdistys ei ole hyväksynyt etäosallistumista sääntelevää äänestys- ja vaalijärjestystä.
Bridge on strategista älyurheilua, joka sopii kaikille ja kaikenikäisille. Bridge ei vaadi matemaattista osaamista.
Onko viimeaikoina tullut mieleen, että bridgeä voisi pelata kuten ennenvanhaan eli kasvokkain saman pöydän ääressä. Nyt se on lähes mahdollista.
B55:n varapuheenjohtaja Taru Reinikainen oli AlfaTV:llä keskustelemassa Bridgestä ja Shakista. Ohjelma on katsottavissa nyt netissä.
2020 Lady vp:t (28.12.2020)
Vuoden 2019 kunniapalkinto jaettiin Yrjö M. Lehtoselle, joka on ahkera pelaaja kerhossamme. Hän on myös toiminut useasti vuosikokouksen puheenjohtajana. Yrjö M. saavutti kunnioitettavan 90-vuoden iän keväällä, joten hän on myös yksi vanhimmista pelaajistamme.
Uusi kerhomestari on Anni Mäkelä. Kiitokset Kaukolle!
Liigajoukkueemme Jukka Pesonen, Sakari Stubb, Kauko Koistinen, Seppo Niemi, Matti Sihvola, Jussi Tamminen, Tiina Elsinen, Antti Elsinen ja Markku Pekkinen pelasivat upean lopputuloksen. Onnittelut ja kiitokset koko joukkueelle!
Kevätkauden päättäjäisissä palkittiin vuoden aikana ansioituneita kerholaisia. Onnittelut!
Onnea voittajille!
Starttiliigaan osallistui lähes 100 pelaajaa. Kärjessä erittäin tasaista.
Tutustu ohjelmaan
Voitokkaassa joukkueessa pelasivat Christer Björkman, Karri Kupari, Seppo Niemi ja Jussi Angervo.
Uusimmat kausipiste tilastot ovat ilmestyneet.
Sopimus mahdollistaa kaikille bridgenpelaajille tilaisuuden hankkia edullinen sähkösopimus, joista yhteistyökumppanimme palkitsee kerhoamme.
Suru-uutinen (22.5.2017)
Meille on saapunut suruviesti. Hyvä ystävämme ja kerhomme pitkäaikainen jäsen, Henrik Westerståhle on maanantaina 8.5 menehtynyt sairauden murtamana 93-vuoden iässä.
Kerhon vuosikokous pidettiin 5.4.2017
Christina on aktiivinen pelaaja kerhoilloissa ja Christina on menestynyt myös erinomaisesti kausipistekilpailussa.
Vuoden 2016 B55:n kausi- ja voittopistetilastot ovat ilmestyneet.
Risteilylle osallistui 29 henkilöä. Kilpailunjohtajana toimi Kati Sandström.
Kevätkauden päättäjäisissä luovutettiin todistukset uusille kilpailunjohtajille sekä jaettiin kerhon jäsenille arvomerkkejä.
Uutta ilmettä ja parempaa käytettävyyttä.