RealBridge – uusi tapa pelata bridgeä, lähestyy todellista bridgeä

13.5.2021

Onko viimeaikoina tullut mieleen, että bridgeä voisi pelata kuten ennenvanhaan eli kasvokkain saman pöydän ääressä. Nyt se on lähes mahdollista.

Olemme SBL:ssä tehneet sopimuksen ns. RealBridge-pelimahdollisuudesta ja tulemme pelaamaan sitä Etelä-itäisen Suomen seurojen alueella kerhopeleinä, joista myös jaamme voittopisteitä.

Pelit tapahtuvat pelialustalla, joka löytyy oheisesta linkistä https://realbridge.online/. Vaikka sivusto on englanninkielinen, käytämme sitä supisuomalaisella porukalla. Mukaan ovat tervetulleita kaikki ne rekisteröidyt bridgen pelaajat, jotka pelaavat bridgeä etelä-itäisessä Suomessa (myös muualta Suomesta saa tulla vierailemaan).

Tarkoituksena on tarjota bridgen pelaamiseen pelialusta, jossa pelaajat näkevät toisensa pelin aikana ja voivat keskustella pelin aikana muut kuulumiset. Realbridgeä on testattu pääkaupunkiseurojen kesken ja sen käyttö on todettu helpoksi ja miellyttäväksi.

Peliä pelataan paripelisysteemillä noin 24 jakoa tiistai-iltaisin klo 18:00 alkaen. Käytännönnössä mukaan pääsevät ne  peliparit, jotka ovat ilmoittautuneet mukaan maanantai-aamuun klo 09:00 mennessä ja jotka ovat silloin myös maksaneet osallistumisensa. Pelin hinta on 4 euro/pelikerta ja se maksetaan etukäteen 5 pelikerran maksulla, jolloin siis maksetaan 20 euroa. Pelit voi maksaa puhelimitse "mobile paynä" (löytyy ilmoittautumissivulta) tai Kati Sandströmin tilille  OP FI17 5710 0420 4313 22.

Mikäli kiinnostuit tästä uudesta bridgen pelaamisen muodosta, käy katsomassa pelialustaa edellämainitusta linkistä. Lisätietoja käytännön asioista löytyy seuraavasta linkistä  www.bridgefinland.fi/bilbo/news.php?id=2053. Ilmoittautuminen peleihin tapahtuu täälät (www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php?show=2666).

 

Ystävällisin terveisin,

Kimmo Leppänen

Etelä-itäisen Suomen aluevalvoja                  

SBL    

ja              

Hulda Nyberg

toiminnanjohtaja  

SBL